[O1] świecąca kontrolka ABS

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sedrak
    Classic
    • 2010
    • 5

no i sie zdecydowalem... kupilem uzywke passata cc 2.0 tsi, co moglem sprawdzic to sprawdzilem lakier, szyby, szpary, wyglada ok . Jak na razie to same pozytywy tylko brakuje mi recznego jak w Occie, jak i spalania dieslowego wczesniej 8 teraz 12
    silnika w ogoole nie slychac masakra, mozna jechac na bezsensownym biegu w cholere kilosow i sie nie zauwazy tego nie patrzac na obrotomierz.
  • Krzysiek 15611
    Classic
    • 2009
    • 4

Mam problem... gdy przekroczę prędkość 20 km/h zapala się kontrolka ABS i nie działa ABS. Dzisiaj jak auto postało dzień kontrolka się nie zapaliła. Ale jak mocno zahamowałem to w fazie końcowej kontrolka zaświeciła się. I od tej pory zapala się po przekroczeniu 20 km/h . Nie wiem bo ostatnio wymontowałem dolną osłonę silnika z powodu uszkodzenia.
    Krzysiek29

Komentarz

• marekzu
      L&K
      • 2007
      • 1412
      • Superb II combi (3V5)

podpiac do kompa i sprawdzic co generuje blad - inaczej to wrozenie z fusow

Komentarz

• petras
        Ambiente
        • 2008
        • 171
        • Octavia I (1U2)
        • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

sprawdź czy nie w przednich kołach kable idące z czujników nie spadły z zaczepów na mc personie i nie trą po oponie. u siebie miałem takie cuś, przetarło się i waliło błędem.

Komentarz

• Romekm76
          Rider
          • 2008
          • 392
          • Opel

to co koledzy napisali oraz http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...hlight=#330853
          Jest Skoda Octavia 1,9 tdi Jest Seat Alhambra 1,9 tdi
          Była Skoda Octavia 1.9 sdi , VW Passat b5 fl 1.9 tdi , Opel Vectra C 3.0 cdti
          A mówiła mama -
          "Ucz się synu na ginekologa, bo to i forsy dużo i ręce cały czas w cieple" - mruczał pod nosem kierowca TIR-a zmieniając w mroźną noc koło w naczepie.
          http://campaign.scania.com/v8/

Komentarz

Pracuję...